Julia Wilczek - 9 lat, uczennica III klasy Szkoły Podstawowej nr 7 w Nowym Sączu. Jest również uczennicą III klasy Państwowej Szkoły Muzycznej I i II stopnia, gdzie uczy się gry na skrzypcach. Od trzeciego roku życia śpiewa i gra na pianinie.

Na pierwszy konkurs wokalny zabrała ją wychowawczyni z przedszkola, która stwierdziła, że trzyletnia Julia jeszcze dobrze nie mówi, a już śpiewa. Od 5 roku życia uczęszcza do Pałacu Młodzieży w Nowym Sączu na zajęcia rysunku, grafiki, ceramiki oraz uczy się tańca baletowego. Julia jest laureatką wielu konkursów wokalnych m.in. trzykrotnie zdobyła I miejsce w Konkursie Piosenki Dziecięcej „Tralalalaliada”, dwukrotnie I miejsce w Konkursie Kolęd i Pastorałek „Na Nutę Kantyczek” w Jaśle i w Nowohuckim Konkursie Kolęd i Pastorałek w Krakowie, jest także laureatką I nagrody Ogólnopolskiego Konkursu Piosenki Angielskiej w Nowym Targu i Międzyszkolnego Konkursu Piosenki Angielskiej w Nowym Sączu. Julia Wilczek – jako plastyczka zdobyła nagrody i wyróżnienia w konkursach rejonowych, wojewódzkich, ogólnopolskich i międzynarodowych. Z ważniejszych osiągnięć plastycznych można wymienić: I miejsce w Międzynarodowym Konkursie Plastycznym „Mieszkam w Beskidach” organizowanym przez GOK w Świnnej 2012, nagroda na V Ogólnopolskim Konkursie na grafikę i rzeźbę o tematyce muzycznej w Lesznie , I i II miejsce w V Powiatowy Konkursie Plastycznym „Żywioły - Powietrze” w Starym Sączu 2011, I miejsce w XII Konkursie Twórczości Artystycznej w Nowym Sączu (2011).