2. Koncert w Wirydarzu z cyklu Sądeckie talenty

Z inicjatywy Fundacji im. Dra Jerzego Masiora oraz ojca superiora Jacka Maciaszka, w wirydarzu klasztoru Ojców Jezuitów w Nowym Sączu odbył się (28.06.07r.) już II Koncert z cyklu imprez promujących nowosądeckie talenty. Wirydarz przyklasztorny stał się na jedną godzinę zieloną sala koncertową, w której rozbrzmiewały dźwięki muzyki klasycznej, rozrywkowej i strofy poezji.

Koncert poprowadził (tak jak na pierwszym koncercie) Jakub Bulzak, a na scenie zaprezentowali się: Kinga Dobosz, Angelika Kurowska, Paulina Kaczmarczyk, Tomasz Citak, Paweł Święs, Filip Pławiak, a także miała wystąpić gwiazda telewizyjnego programu „Ziarno” – Kasia Rogal, lecz z powodu choroby nie mogła wystąpić, ale za to znakomicie zastąpiła ją Agnieszka Nowak (występowała również na pierwszym koncercie).

Młodym wykonawcom akompaniował Leszek Langer.

Kolejny koncert w wirydarzu odbędzie się 2 września 2007r

~~~~~~~~~~~~~~~